Oscilloskop och Spektrumanalysatorer

Ett stort antal av professionella PC baserade instrument, som erbjuder samma funktionalitet som konventionella testutrustningart (DSO - digitala minnes- oscilloskop, spectrumalysatorer och DTMM), och ett flertal möjligheter som normalt inte erbjuds i denna prisklass.

Klicka här för att gå till sidan med jämförelser av alla
Pico's oscilloskop-produkter

Ett PC baserat oscilloskop ersätter skrymmande och dyra testutrustningar, sparar pengar och arbetsutrymme. Byte mellan olika instrument görs snabbt och enkelt. Ett oscilloskop från Pico Technology är lättare att använda en traditionella instrument: lättanvänd programvara och "on-screen" hjälp gör dig till en expert på några minuter.

Genom att integrera flera instrument i en liten enhet blir ett PC baserat oscilloskop lättare och smidigare att ta med. Använda tillsammans med en "notebook computer" kan du ta med dig ett komplett mätlab ut på fältet i din PC.

PC har gjort databehandling prisvärd: nu har Pico Technology gjort mät-och test utrustningar prisvärda också.

 • Kompakta och bärbara enheter
 • Använder PC's bildskärm som en stor färgbild
 • Kan användas med bords- eller "laptop" PC
 • Maskinvara & programvara i ett paket: inga kompatibilitetsproblem eller svåra inladdningsprocedurer
 • Alla enheter levereras med PicoLog programvara som omvandlar din PC till en höghastighets dataogger.
Transform you PC into an oscilloscope, spectrum analyser and meter

Program för Oscilloskop och Spektrumanalysatorer

Pioc's oscilloskop levereras med PicoScope programvara som gör en PC till ett oscilloskop, spectrumnalysator och en DTMM, (Digital MultiMeter).

PicoScope ger många fördelar framför konventionella instrument, sådant som multipla vyer av samma signal och "on-screen" visning av spänningar och tider. Vågformer kan förses med noteringar ,skrivas ut, sparas eller exporteras till andra applikationer.

PicoScope är både flexibelt och lättanvänt. Du kan te.x spara dina egna test menyer och använda dem för att automatisera vanligen förekommande mätningar. Ett klick på ett menytillval kan ladda upp ett exempel på en vågform, sätta upp instrumentet så att du kan göra jämförelser med standardmätvärden och också visa instruktioner och foton för att visa var mätproben skall anslutas.

 • Oscilloskop, spektrumnalysator, XY- oscilloskop och DTMM- funktioner
 • Lätta att installera och använda.
 • Avancerade visnings- och trigger- moder fångar även ickefrekventa händelser
 • Automatiserade parametermätningar (stigtid, pulsförhållande etc)
 • Svensk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk och Spansk version
 • Fria uppgraderingar kan hämtas från vår websida
Oscilloscope and Spectrum Analyser Software

 

Oscilloskop och Spektrumanalysator, Maskinvarusammanställning


Lågfrekvensoscilloskop
För lågfrekvenssignaler finns en- och två-kanals produkter med alla funktioner som finns hos konventionella oscilloskop samt många nya funktioner, till en bråkdel av priset för traditionella bänkinstrument. Till dessa lågkostnadsoscilloskop behövs ingen extern matningsspänning. De tar sin matning direkt från PC'ns parallel port. Detta ger den ultimata portabiliteten när de användes med en laptop.

Snabba billiga oscilloskop
Billiga 2-kanals USB oscilloskop med samma kraftfulla teknologi som den hyllade Picoscope 3000-serien av professionella PC oscilloskop. Genom att använda den senase teknologin kan Pico erbjuda ett oscilloskop med specifikationer, som tidigare inte varit tillgängliga i denna prisklass.

Oscilloskop med hög upplösning
ADC-212 och ADC-216 är högupplösande, högprecisions oscilloskop. Till skillnad från traditionella DSO, (Digital Storage Oscilloscope), som typiskt har 8 bitars upplösning och dålig DC noggrannhet, har dessa enheter en onoggrannhet av 1% och antingen 12 eller 16 bitars upplösning. Det gör dem idealiska för att mäta ljud/audio, brus och vibration Den stora dynamiken hos spektrumanalysatorn gör också ADC-212 och ADC-216 till idealiska verktyg för att spåra brus i känsliga analoga kretsar.
Använd som ljud/audio spektrum-analysator är ADC-216 svår att slå. Den har 96dB dynamskt mätområde så du kan testa utsignalerna på slutsteg, CD och MP3 spelare te.x.

Snabba oscilloskop med hög upplösning

Low cost PC based oscilloscope

 

 


Nedladdning av program