PicoScope Handhållna Oscilloskop från Pico Technology

PicoScope 2104 / 2105

PicoScope handhållna oscilloskop konverterar din laptop eller bords- PC till kraftfullt oscilloskop, spectrumanalysator och multimeter utan extra mätprober eller nätaggregat.

PicoScope 2104 och 2105 är bärbara, handhållna oscilloskop som är lika bra att använda som hobbyinstrument, som för studenter, tekniker och för alla som söker ett lättanvänt, billigt och tillförlitligt enkanals PC oscilloskop.


PicoScope handheld oscilloscopes

Power and performance in your hand

Handhållna oscilloskop från Pico har ett ergonomiskt utförande för att passa precis i din hand. Antingen du är vänsterhänt, högerhänt, har stora eller små händer är PicoScope handhållna oscilloskop lätta , bekväma och smidiga att använda.

Den lilla dimensionen på PicoScope handhållna oscilloskop gör att de är ideala för fältbruk trots att de har samma funktioner och prestanda som normallt bara finns för större oscilloskop.

  • Ergonomiskt utförda för att passa i handen
  • Upp till 100 MS/s realtids samplingshastighet
  • Upp till 2 GS/s samplingshastighet för repetitiva signaler
  • Upp till 25 MHz bandbredd
  • Upp till 24,000 sample buffertminne
  • Ansluten och strömförsörjd via USB


PicoScope 2105 har 100 megasampel per seund realtids samplingshastiget. För repetitiva signaler kan samplingshastigheten ökas till 2 gigasampel per sekund genom att använda digital equivalent-time sampling. Denna höga samplingshastighet kombinerad med ett 24,000 sampel stort buffertminne och 25 MHz analog bandbredd gör att PicoScope 2105 kan användas för många olika fall av "trouble-shooting" för både analoga och digitala kretsar. PicoScope 2104 finns också för mindre krävande användningsområden.