PicoScope oscilloskop

PicoScope 2202 USB oscilloskop

Med snabbt USB 2.0 interface, 20 MS/s sampling och 2 MHz bandbredd erbjuder PicoScope 2202 utförande, egenskaper och kvalitet du kan förvänta av ett Pico oscilloskop, allt till ett attraktivt pris.

PicoScope 2202 är det senaste lågpris PC oscilloskopet från Pico- världsledare när det gäller konstruktion och design av PC oscilloskop.

Detta billiga 2-kanals USB oscilloskop, använder samma kraftfulla teknologi som den hyllade PicoScope 3000 serien av professionella PC oscilloskop. Genom att använda den senase teknologin kan Pico erbjuda ett oscilloskop med specifikationer, som tidigare inte varit tillgängliga i denna prisklass.

PicoScope 2202 är mycket lämpligt för användning av hobbyister och studenter, men med dess snabba sampling, också kraftfullt nog för mätningar på vetenskapliga och allmänna analoga och digital kretsar.

  • 2 Kanaler
  • 20 MS/s samplingshastighet
  • 2 MHz bandredd
  • 32 kB buffertminne
  • Kräver inget nätaggregat
  • USB 2.0 anslutning ger snabba bildskärmsuppdateringar

PicoScope 2202 passar till varje laptop eller bordsdator med USB port som har minst Microsoft Windows 98SE eller senare OS. Anslut bara PicoScope till USB porten, ingen nätanslutning krävs, och PicoScope är klar att använda.

PicoScope oscilloskop levereras med PicoScope software som har oscilloskop-, spektrumanalysator- och multimeter funktioner. PicoScope software utnyttjar till fullo din PC's databehandlingskapacitet så att du kan studera realtidssignaler, zooma in på din signal och spara och skriva ut dina kurvformer. Likaså får du PicoLog data insamlingsprogram som gör din dator till en snabb datalogger.

Med oscilloskop-, spektrumanalysator- och dataloggerfunktioner, allt i en lättanvänd PC-baserad enhet, representerar PicoScope 2202 mycket värde för lite pengar och är en billig lösning av dina test- och mätbehov.

PicoScope 2202 oscilloskop Specificationer

 
PicoScope 2202
Bandbredd 2 MHz
Samplingshastighet
(single shot)
20 MS/s (en kanal)
10 MS/s (två kanaler)
Kanaler 2
Dynamikområde 50 dB
Buffertstorlek 32 kB
Upplösning 8 bitar
Noggrannhet 3%
Mätområden 50 mV to 20 V
Ingångsimpedans 1 Mohm
överlastskydd 100 V (insignal)
50 V (mellan jordar)
PC anslutning USB 2.0 (USB 1.1 kompatibel)
Matning från USB port
Dimensioner 140 x 190 x 45 mm
Levererad programvara PicoScope (oscilloskop, spektrumanalysator, multimeter)
PicoLog (datalogger)
PC krav Microsoft Windows 98SE, ME, 2000 eller XP operativsystem
CD-ROM drive (behövs enbart för programinstallation)
USB port

Söker du oscilloskop med kraftfull specification? - Titta på PicoScope 3000 serien >